כותרת
> C;
1/1
אוכל

ניצת הדובדבן: מתכון מתוק לזוג דפי אורז במילוי תפוחי עץ

כרמיאלי אוכלפורסם: 25.08.15 , 08:00שם הכותב/ת: מאת הילה זיו, ניצת הדובדבן
 
מרכיבים:


זמן הכנה- 5-10 דקות.
המילוי
את 4 תפוחי גרנד-סמיט חתוכים לקוביות לבשל עם 1/4 כוס של סוכר חום- לסנן את התפוחים ולהוסיף כפית קינמון וכפית סילאן. את חופן הצימוקים הלבנים לערבב הכל ביחד.
לוקחים דף אורז וטובלים אותו במים פושרים כשתי דקות, מנערים בעדינות ומניחים על מגבת נקייה.
מילוי:
שמים באמצע דף האורז מעט מילוי, מקפלים קצוות מכיוון מטה למעלה ואחר כך מהצדדים.
להניח על נייר אפייה ניתן להבריש במעט חמאה מומסת (לא חובה)
אופציה טעימה וקראנצ'ית- להכניס לתנור 200 מעלות ל 15 דקות ולפזר אבקת סוכר (אפשר לא חייבים).
 

לאתר של ניצת הדובדבן