כותרת
> C;
1/1
אוכל

ניצת הדובדבן: מתכון לדפי אורז במילוי ירקות מוקפצים מנה לזוג

כרמיאלי אוכלפורסם: 08.09.15 , 08:00שם הכותב/ת: מאת הילה זיו, ניצת הדובדבן
 
זמן הכנה 5-10 דקות.
מרכיבים:
1 גזר
1 פלפל אדום
4 פטריות טריות
בצל ירוק
1 שן שום
רוטב טריאקי
רוטב סויה
חופן נבטים

על מחבת מחממים שמן זית מתחילים להקפיץ את הגזר אחר כך את הפלפל האדום פטריות,שום ונבטים, לאחר כ- 5 דקות בישול מוסיפים את רטביי הטריאקי וסויה הכמות של הרטבים ביחד כ- 1/4 כוס ולערבב את הכל.
את דפי האורז מכינים כל אחד בנפרד: טובלים במים פושרים כשתי דקות, מנערים באוויר ומניחים על מגבת.
המילוי של דפי האורז- מעט ירקות באמצע הדף מקפלים מלמטה ולמעלה ואז מהצדדים, מניחים על נייר פרגמנט ומורחים מעט שמן ואפשר לאפות בתנור ב-200 מעלות ל-10 דקות.
בתאבון.
 
 

לאתר של ניצת הדובדבן