כותרת
> C;
1/1
אוכל

ניצת הדובדבן עם מתכון לסופגניות טבעוניות אפויות

כרמיאלי אוכלפורסם: 11.12.15 , 10:54ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.במתכון השתמשנו בסוכר קוקוס, שמקורו באינדונזיה, ותפקידו להוסיף מתיקות מעודנת, וגוון שזוף שמתלווים לריח השמרים.
 
ניתן כמובן לטגן, אבל גם ככה הן יצאו ריחניות, רכות וטעימות במיוחד.
 
מוצרים:
 
1 כוס קמח כוסמין לבן
 
1 כוס קמח מלא (ניתן להמיר הכל בקמח כוסמין)
 
11/2 כפיות שמרים יבשים
 
1/4 כוס סוכר קוקוס
 
1 כפית סוכר קנים
 
1/2 כוס משקה אורז ושקדים (אפשר כל תחליף חלב)
 
4 כפות שמן קוקוס
 
  
 
הוראות הכנה:
 
מנפים את הקמח ומערבבים ביחד עם כל מרכיבי הבצק. לשים מספר דקות. הבצק אמור להיות דביק מעט ובמידה והוא יבש מוסיפים עוד 1-2 כפות של חלב אורז ושקדים. את הבצק מורחים במעט מאוד שמן, ומניחים בקערה מכוסה למשך כשעתיים, עד שיכפיל את נפחו. בימים קרים במיוחד אפשר לחמם מעט את התנור, לכבות, ולהכניס את הבצק שיתפח בחום.
 
לאחר כשעתיים, יוצרים 12 כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ , חשוב שהם יהיו עגולים ולא שטוחים, כיוון שהם לא יעברו טיגון שיהפוך אותם לכדוריים.
 
את הכדורים מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, חשוב לשמור על רווחים ביניהם, ומתפיחים שוב לכ-50 דקות.
 
אפשר להבריש את הסופגניות במעט שמן לפני האפייה, זה מעניק להן גוון כהה יותר. אולם בגלל שיש סוכר קוקוס בבצק, הוא בכל מקרה יוצא מעט כהה, כך שניתן לוותר.
 
אופים את הסופגניות כ-15 דקות בחום של 180 מעלות, חשוב לא לאפות יותר מדי כדי שהן תשארנה רכות.
 
כל שנותר הוא המילוי, בחרנו בממרח חרובים, אפשר להכין ממרח קקאו בייתי, ממרח שקדים ועוד כיד הדמיון...
 
בתיאבון וחג שמח!

לאתר של ניצת הדובדבן>>

אולי יעניין אותך גם
צבריס- בית קפה ומסעדה כשרה בלב משגב
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.
רשת "סאלח דבאח ובניו" במבצע חסר תקדים – שלל מוצרים בשקל
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.
קולינריה: שירותי קייטרינג בשרים מובילים בצפון
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.
האביזרים שכל בשלן חובב חייב במטבח
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.
דג מדגמן על תפוז וחזה עוף בגריל נפגשים על הצלחת
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.
הריחות שעולים מעליית הגג של עדן הררי – דון עוגות בוטיק
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.
שילובים משוגעים לקינוחים יוצאים מן הכלל
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.
ממשיכים לשבור את השוק: רשת "סאלח דבאח ובניו"
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.
הפשטידות הכי שוות
אפשר לא להשתגע בחג ולהכין סופגניות בריאות ככל האפשר, חשוב לציין שללא טיגון הטעם הסופגנייתי שלהם יהיה עדין יותר.