כותרת
> C;
1/1
אוכל

מתכון: דסקיות שוקולד, אגוזים ופירות יבשים של ניצת הדובדבן

כרמיאלי אוכלפורסם: 24.01.16 , 08:00שם הכותב/ת: פורטל כרמיאלי
 

דסקיות שוקולד, אגוזים ופירות יבשים

חומרים ל-10 דסקיות

טוויסט חגיגי לשולחן ט"ו בשבט

המוצרים:

200 גרם שוקולד מריר אורגני

1 כפית שמן קוקוס אורגני במצב צבירה נוזלי

תערובת אגוזים ופירות יבשים אורגניים.

השתמשנו באוכמניות, אגוזי פקאן, קשיו, פיסטוקים, גוג'י בריז, תאנים, אננס, חמוציות ופפאיה

הוראות הכנה:

שוברים את השוקולד ומניחים בקערה מעל סיר עם מים רותחים, ממיסים במשך מספר דקות עד שהופך לתערובת נוזלית, מוסיפים כפית שמן קוקוס ומערבבים.

מעבירים את השוקולד המומס לשקית, יוצרים בה חור קטן ומזלפים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ ביד חופשית.

מפזרים מעל העיגולים תערובת אגוזים ופירות יבשים קצוצים, ומעבירים לקירור.

בתיאבון!
 

לאתר של ניצת הדובדבן>>