כותרת
> C;
1/1
אוכל

למתחילים: עוגת דבש קלה ופשוטה

כרמיאלי אוכלפורסם: 23.10.16 , 08:00שם הכותב/ת: באדיבות YNET
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביטהמרכיבים:

2 ביצים

1 כוס דבש

1 כוס סוכר

1 כוס מים רותחים

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

2 כפות קקאו

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים. במיקסר, מערבלים ביצים שלמות, סוכר, דבש ושמן.
  3. מוסיפים את החומרים היבשים תוך ערבול. לבסוף מוסיפים את כוס המים הרותחים, תוך ערבול איטי.
  4. אופים כ-25 דקות.
אולי יעניין אותך גם