כותרת
> C;
1/1
אוכל

למתחילים: עוגת דבש קלה ופשוטה

כרמיאלי אוכלפורסם: 23.10.16 , 08:00ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביטהמרכיבים:

2 ביצים

1 כוס דבש

1 כוס סוכר

1 כוס מים רותחים

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

2 כפות קקאו

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים. במיקסר, מערבלים ביצים שלמות, סוכר, דבש ושמן.
  3. מוסיפים את החומרים היבשים תוך ערבול. לבסוף מוסיפים את כוס המים הרותחים, תוך ערבול איטי.
  4. אופים כ-25 דקות.
אולי יעניין אותך גם
רשת הקמעונאות "סאלח דבאח ובניו" היא הרשת הזולה ביותר בקטגוריית הבשר הטרי בישראל
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט
צבריס- בית קפה ומסעדה כשרה בלב משגב
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט
רשת "סאלח דבאח ובניו" במבצע חסר תקדים – שלל מוצרים בשקל
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט
קולינריה: שירותי קייטרינג בשרים מובילים בצפון
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט
האביזרים שכל בשלן חובב חייב במטבח
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט
דג מדגמן על תפוז וחזה עוף בגריל נפגשים על הצלחת
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט
הריחות שעולים מעליית הגג של עדן הררי – דון עוגות בוטיק
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט
שילובים משוגעים לקינוחים יוצאים מן הכלל
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט
ממשיכים לשבור את השוק: רשת "סאלח דבאח ובניו"
מתכון של הקונדיטור בן-עמי ברתיני שביט