מבחן צלחת ☘
אמנם לא מסתכלים בצלחת שלא שלנו, אבל בצלחת שלנו מומלץ מאוד שנסתכל, הרי היא עושה את דרכה אל תוך גופנו ובקרוב אותו מזון יהפוך להיות בשר מבשרנו.
אז מה עושים ?
צלחת טובה צריכה להכיל את מה שיודע להפוך לאנרגיה זמינה וחיונית עבורנו, אחרי הכל, אכילה זאת תחנת התרעננות ולא מסע דמדומים מעייף..
*חיים מתחברים לחיים*
נדאג לחלק את הצלחת בצורה כזאת שמחצית ממנה יהיה מזון צומח (סלטים)
עוד רבע עמילן פחמימה (תפו"א בטטה אורז מלא וכו)
ועוד רבע של ירקות מאודים.
כף עד 2 של שומן (אבוקדו או טחינה וכו)
הנה לכם צלחת מרעננת!!!
ההמלצה : אכלו לאט ולזכור להפוך את האוכל בפה לשתייה.
יום נפלא ☘
אתר אינטרנט: קישור לאתר