קינוח בסוף ארוחה. האמנם?
לכל סוג מזון דרושה עוצמה שונה ומיצי עיכול ופירוק שונים.
באכילה- נרצה להתחיל במזונות המתעכלים מהר יותר, הסוכרים - הכוללים גם את העמילנים והפחמימות .
אם בחרתם לשלב בארוחה סלט ירקות נבחר להתחיל ממנו.
מזון 'כבד יותר' (חלבון) מתעכל לאט יותר בקיבה. אם נוסיף אחריו סוכרים (אפילו פירות) הם יתחילו לתסוס!
למה?
הם אינם בנויים למשך זמן שהיה שכזה בקיבה, הם לא מותאמים למיצי עיכול מסוג זה ו הם לא עמידים בחום הקיבה לאורך זמן.
מומלץ להפוך את סדר הארוחה, גם ככה כיף לפעמים לשבור מוסכמות.