כותרת
> C;
1/1
חדשות

רשת "סאלח דבאח ובניו" תקיים את קרנבל הבשר המסורתי בסניף עין המפרץ, עם טון של בשר מעושן!

כרמיאלי חדשותפורסם: 10.12.24 , 19:49ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:

בסוף השבוע הקרוב:

רשת "סאלח דבאח ובניו" תקיים את קרנבל הבשר המסורתי בסניף עין המפרץ, עם טון של בשר מעושן!

הקרנבל שייערך ביום חמישי ברחבת סניף הדגל של הרשת בעין המפרץ עכו, יכלול גם הפעלות לילדים, ציורי פנים ועוד. במסגרת הטעימות יוגשו לאורחים
טון של בשר מעושן!
טעימות ממגוון בשרים איכותיים שהוכנו במעשנות שיוצבו בכניסה לסניף.

הקרנבל יוצא לדרך: רשת "סאלח דבאח ובניו" מודיעה כי קרנבל הבשר המסורתי של הרשת יגיע לסניף "עין המפרץ" ביום חמישי הקרוב, החל מהשעה 14:00. במסגרת האירוע החגיגי יהנו לקוחות הרשת מטעימות בשרים מעושנים שליד זה גם בירה חופשי, ומגוונים אותם יכין צוות עובדים במהלך האירוע. הכניסה חופשית לקהל הרחב.

בנוסף, ובמקביל לטעימות, תערוך הרשת במתחם הסניף פעילויות לילדים, ציורי פנים והפתעות נוספות.

קרנבל הבשר הוא האירוע המסורתי של רשת "סאלח דבאח ובניו" הנודד בין סניפי הרשת, ובמהלכו מוזמנים האורחים לטעום בשר איכותי ללא הגבלה.

לואי עומרי, מנהל השיווק: "אני מזמין את כל תושבי נהריה, עכו חיפה והקריות ליהנות מאירוע יוצא דופן שיגיע לסניף עין המפרץ ויאפשר קצת שחרור והתאווררות אחרי התקופה שהורגשה במיוחד באזור הצפון".

כזכור, לאחרונה השיקה רשת "סאלח דבאח ובניו" סניף חמישי נוסף בצ'ק פוסט בחיפה. סניף זה מצטרף לארבעת סניפי הרשת בדיא אל אסד, עין המפרץ, מגדל ובאר שבע.

אולי יעניין אותך גם