כותרת
> C;
1/1
אוכל

הסירים של מימי - סטייק אנטריקוט עם צ'ימיצ'ורי

כרמיאלי אוכלפורסם: 27.02.18 , 13:02ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:


השבוע ביום חמישי ושישי חל חג פורים. אני מאוד אוהבת את פורים זה חג עם הרבה צבע, שמחה וחיוכים . מה שמאפשר  לנו קצת לשכוח מטרדות היום יום. כן גם אני אוהבת להתחפש ולשמוח עם הילדים שלי... חוץ מהתחפושות יש גם מצווה מאוד חשובה והיא סעודת פורים, כמו שאסתר המלכה ערכה משתה בביתו של המלך אחשוורוש. כשהייתי קטנה,  בבית של ההורים שלי ז"ל אחרי שסיימנו לחלק את משלוחי המנות היינו מתארגנים לסעודה ומה יותר מתאים מבשרים על האש עם יין טוב ולהשתכר "עד דלא ידע..."               
המתכון שהכנתי כאן טעים מאוד, התיבול הפשוט שלו עושה משאיר אותו רך ועסיסי.
הסטייקים
פרוסות אנטריקוט טרי כמספר הסועדים
פלפל שחור גרוס
שמן זית
מלח אטלנטי או מלח גס
צ'ימצ'ורי
צרור כוסברה
צרור פטרוזילה
7 שיני שום
פלפל אדום / ירוק חריף קצוץ
מלח
שמן זית
חומץ
אופן ההכנת הסטייקים:
1.       מורחים את פרוסות הסטייק בשמן זית ופלפ שחור דרוס
2.       מחממים טוב את המנגל עד שהרשת לוהטת
3.       לקבלת סטייק מדיום עמניחים את הסטייק על המנגל
כדי לקבל סטייק רך ועסיסי צולים 2 דקות מכל צד
4.       מורידים מהאש ומפזרים את המלח
5.        להגיש לצד הצ'ימיצ'ורי 
6.       אופן ההכנה של הצ'ימיצ'ורי: קוצצים צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה ושום.
מוסיפים את הפלפל הקצוץ, מלח חומץ ושמן זית לפי הטעם. מערבבים הכל יחד ומגישים.
ניתן שמור במקרר מספר ימים.
 
 
                                                                                                 בתאבון
                                                                                              פורים שמח : )

 



מוגש מטעם "מעדני נאות הכפר"

החרושת 49 (ליד דהן ירקות)
לפרטים נוספים חייגו : 072-3925316