תחתית בצק פריך:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
1 ביצה + 1 חלמון
גרדת תפוז
אופן הכנה:
להכניס למיקסר עם גיטרה חמאה וביצים ולערבב במהירות איטית תוך כדי להוסיף גרדת תפוז ולבסוף להוסיף את הקמח
ולהמשיך לערבב עד להעלמות הקמח ולהפסיק. (להכניס לתוף ניילון נצמד לשעה למקרר).
לרדד את הבצק לעובי 3.5 מלימטר (דק) ולקרוץ עם רינג קוטר 18 ולאפות על 180מעלות 15 דקות לבערך (יש לבדוק שיש צבע זהוב לבצק גם בתחתית).
מסה גבינה שוקולד לבן :
170 מ"ל ביצים
90 גרם סוכר
260 גבינה 9% קשה
60 מ"ל שמנת
70 גרם שוקולד לבן
120 מ"ל שמנת
אופן הכנה:
מסה 1:לוקחים את ה 60 מ"ל שמנת ומרתיחים אותה לאחר מכן מוסיפים את השוקולד לבן ומערבבים עד להמסה של השוקולד
מסה 2 :לאחר מכן מערבבים את הביצים סוכר וגבינה קשה במיקסר עם גיטרה עד למסה אחידה.
מסה 3: לוקחים את ה 120 מ"ל שמנת ומקציפים אותה.
לאחר מכן לוקחים את מסה 1 ומערבבים אותה עם מסה 2.
ולבסוף מקפלים את מסה 3 בתוך המסה הראשית.
יוצקים את המסה לרינג קוטר 18 על תחתית הבצק פריך שאפינו קודם ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 155 מעלות ל 60 דקות.
לאחר מכן מוציאים מהתנור ומשחררים דפנות מצננים ומכניסים למקרר .
קרם שמנת מסקרפונה:
250 גרם מסקפונה
60 גרם שמנת מתוקה
20 גרם אינסטנט וניל
20 גרם סוכר
אופן הכנה:
שמים את כל הרכיבים במיקסר עם גיטרה ומערבבים עד למסה יציבה למריחה.
מורחים את הקרם על חלקו העליון של העוגה.
ומקשטים את איזה פרי עונה יפיפה כגון דובדבנים תותים וכו...... אפשר גם גירודי שוקולד לבן.