כותרת
> C;
1/1
אוכל

הכנת ארוחת המבורגרים ביתיים במטבח חוץ יוקרתי

כרמיאלי אוכלפורסם: 11.07.22 , 11:02ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:

יחד עם חלוף השנים האחרונות הפכו מטבחי חוץ בצפון ובשאר אזורי הארץ ללהיט של ממש, להיט שנמצא במגמת עלייה שלא נראה כי הולכת להראות סימני נסיגה בעתיד הקרוב לעין, מה שמגביר את תחושת הרעב בקרב האוכלוסיות השונות ואיך לא, את הביקוש להמבורגרים משובחים. ניתן לומר באופן חד משמעי כי בעת בה אנו מדברים על המבורגר, מדובר למעשה על אחד מהמאכלים הנפוצים ביותר ברחבי הארץ ובעולם בכלל שכן, קיים מספר מאוד מצומצם של אנשים שלא אוהבים המבורגרים. על כן, לא פעם ולא פעמיים עולה השאלה - מה הסוד שהופך את הקציצה הזו לאחד המאכלים האהובים ביותר בעולם? ובכן, על מנת לעשות לכם סדר בבלאגן, ריכזנו עבורכם במאמר הבא את כל מה שצריך לדעת על מנת להכין את ההמבורגר הביתי המושלם בכל מטבח חוץ אפשרי, בין אם מדובר על מטבח חוץ הנתונים לחום הקיצוני באילת ובין אם מדובר על מטבחי חוץ בצפון.

בחרו בקבציה טובה ואיכותית



אחד הפרמטרים שהכי חשוב לקחת בחשבון בעת בה בה מעוניין לעשות המבורגר טוב יהיה לפנות לקצביה מומלצת שכן, ככל שטריות ואיכות הבשר יהיו טובים יותר, כך יעלו הסיכויים שלכם להכין מנה טעימה ומוצלחת יותר. כמו כן, בעת בה אנו מדברים על הכנת המבורגר, ההמלצה המרכזית תהיה לבחור בנתח בשר שמן, כזה המתלווה אל מגוון רחב של טעמים. זוהי למעשה אחת הסיבות העיקריות לכך שנתחים כדוגמת אונטריב או לחילופין צוואר הם אלו אשר מאופיינים בטעמים חזקים יותר ונמצאים בלא מעט מתכוני המבורגרים. אי לכך, מומלץ כי לא תקלו ראש בכל הנוגע לבחירת הקצבייה ואף ערכו מחקר מעמיק בנושא, במטרה להבטיח כי תשיגו את הבשר האיכותי ביותר, כזה שיעניק להמבורגר שלכם תחושה בלתי נשכחת.

בחירה נכונה של בשר

כאשר אתם בוחרים בשארים במטרה להכין המבורגר, ישנם מספר פרמטרים עיקריים שחשוב להתייחס אליהם בעת בה הפרמטר המרכזי יהיה היחס של השומן והבשר. במידה ואתם מעוניינים ללכת על הגרסה הפשוטה והקלאסית ביותר, ניכר כי הקציצה תהיה עשויה מ-100 אחוז בשר, זאת בעוד כי מומלץ לבחור בנתחים הכוללים בתוך 20 אחוז שומן לכל הפחות ולפעמים אף 25 עד ל-30 אחוזי שומן, כך למעשה תוכלו להבטיח המבורגר עסיסי וטעים. נוסף על האמור, יש לציין כי לא מעט אנשים מתעסקים בבחירת הנתחים היפים ביותר לעין שכן, מדובר בפעולה חסרת טעם כי במרבית המקרים מדובר בנתחים ללא כמות גדולה של שומן ובעקבות זאת ההמבורגרים שלכם עשויים להתייבש. בין הנתחים הנפוצים והמובילים ביותר למטרות הכנת המבורגר יהיו כתף, שפונדרה, צוואר, חזה, פלדה ועוד מגוון רחב של בשרים מובחרים שישפרו את חווית האכילה שלכם אפילו יותר.

באדיבות מטבחי חוץ בצפון אל קינצ'ו

תמונות באדיבות אל קינצ'ו 

תמונות באדיבות אל קינצ'ו