מקום גדול מרווח, מקסים שאליו כולם חוזרים, פנים מוכרות, חברויות שנוצרו או התהדקו.
"אלכס מגיד, הזכיין הצעיר ביותר ברשת פרנג'ליקו, בחור בעל שאיפות גדולות ואמונה עצמית עצומה, אשר משמש כמנהל מטבח.
קובי ארמה, מנהל המסעדה, בן 23, ניהל פאב ומסעדה בעיר לפני כן וקפץ קפיצת ראש אל עולם העסקים מוקדם מהצפוי ונראה כבעל כישורי ניהול מופלאים ויוצאי דופן.
ודים אולשבסקי ואלכס סליין, צמד השותפים בעלי המוניטין והניסיון הרב בעסקים, אשר עומלים יום וליל מאחורי קלעים, על מנת למקם אתת העסק על המפה.
כולם נולדו וגדלו בכרמיאל, גאוות יחידה אומר לי קובי בעליצות.
אם חשבתי שתל אביב היא בירת הסושי בארץ ובכלל המאכלים האסייתים אז חיכתה לי הפתעה נהדרת בפרנג'ליקו – המאכלים מהמזרח הרחוק שהצליחו לתפוס את חוש הטעם של הישראלי, נמצאים כאן, איתנו וממש בשבילנו.
מנות עיקריות משובחות, מתובלות בתיבול אסייאתי, המוסיף את הטוויסט הנדרש למנה. הרולים המגולגלים, נצפה רעננות, שילוב של רכיבים מעולה, אורז שמוכן במידה הנכונה, ואיך אפשר בלי להזכיר את טעמו של הדובדבן שבקצפת, הסושי, בתפריט מגוון.
בפרנג'ליקו מספקים הנאה, שרות אדיב ומהיר מצוות מקצועי שדואג לכם. ארוחות שף ייחודיות, נהדרות, לצד מוזיקה טובה, בר עשיר של משקאות מכל הסוגים, בירות מהחבית, וויסקי קוקטיילים ועוד.
ארוחות עסקיות וגם שרות משלוחים עד הבית, וכשאתם חוגגים את האירוע הבא, נשמח להגיע עם המגשים לחוויה אסיאתית מושלמת באירוע מושלם.