כותרת
> C;
1/1
חדשות

הריחות שעולים מעליית הגג של עדן הררי – דון עוגות בוטיק

כרמיאלי חדשותפורסם: 11.09.23 , 09:33ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:

"דון - עוגות בוטיק" היא קונדיטוריה ביתית בבעלות עדן הררי, סטודנטית צעירה מכרמיאל המציעה עוגות, טארטים ודברי מאפה ארטיזנליים בעבודת יד ובהזמנה אישית לכל לקוח.

עדן מספרת כי "כל עוגה נאפית במיוחד עבור הלקוחות שלי, אין עוגות שעומדות במקרר וממתינות שיבחרו אותן.

השימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר, ההקפדה על הפרטים הקטנים - זאת הדרך שלי".

עוגת הגבינה רכה כמו עננים, סנט הונורה מוקפדת שגורמת לנו לדמיין שאנחנו בפטיסרי בצרפת, טארטים חלומיים בשכבות ומרקמים שונים, אלו רק חלק מהדברים המדהימים שטעמנו ב"דון - עוגות בוטיק".

עדן הררי, 25, קונדיטורית צעירה ומבטיחה שנולדה וגדלה בכרמיאל, הבעלים של "דון - עוגות בוטיק", עסק מצליח של אישה אחת. היא גדלה בבית שבו מאז ומתמיד המטבח היה המרכז, ברגעים טובים הדורשים ציון מתוק וגם ברגעים קשים המצריכים נחמה, המטבח והאוכל היו ועודם הדרך של משפחתה להביע אהבה. עוד בילדותה עדן צפתה מרותקת באחותה הגדולה ובאמה אופות, כאשר הניחוח המשכר של עוגה בתנור ומראה שאריות הקמח והסוכר על השיש סללו את דרכה להיות הקונדיטורית המוכשרת שהיא היום.

עוד לפני שהפכה את האפייה למקצוע, בני המשפחה והחברים תמיד ביקשו את העוגות שלה לאירועים ולארוחות משפחתיות.

מעבר לטעם המושלם, היופי והעיצוב המוקפד של העוגות גרמו לכולם לרצות להשוויץ ולהעלות את התמונות המגרות לרשתות החברתיות, ככה החלו להגיע אליה פניות של עוקבים המבקשים לרכוש את העוגות.

באותה תקופה עדן הייתה סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה וחינוך ועבדה כמדריכה של אלו"ט, שם נתנה את כל כולה עבור החברים שגרים בהוסטל.

בני המשפחה וחבריה הקרובים עודדו אותה להתפרנס ממה שהיא הכי אוהבת לעשות ולבסוף על אף החששות הגדולים לעשות את הצעד המשמעותי של הקמה וניהול עסק במקביל ללימודים, עדן החליטה להגשים את חלום הילדות ולהתחיל לאפות באופן מקצועי.

במקביל עדן החלה ללמוד ולחקור את עולם האפייה על מנת להתמקצע ולהעמיק את הידע בתחום ובכך להעניק ללקוחותיה את העוגות והמאפים הטובים ביותר.

בינואר 2022, "דון - עוגות בוטיק" הגיעה לעולם, השם שנבחר לקונדיטוריה הוא שם החיבה של עדן מאז שהיא ילדה ואוהביה קוראים לה כך עד היום.

הקונדיטוריה תפסה תאוצה והשמועה על העוגות שלה עברה מפה לאוזן במהירות, לאור העלייה בהזמנות, מטבח המשפחה כבר לא התאים ולכן אביה הציע לבנות לה קונדיטוריה בעליית הגג של בית המשפחה, הוא הסב את עליית הגג לקונדיטוריה מקצועית ומאובזרת במו ידיו, כך הפכה עליית הגג לממלכת "דון - עוגות בוטיק" ולמקום שבו קורה כל הקסם.

עדן שמה את הטעם, האיכות והיצירתיות בראש סדר העדיפויות שלה, היא משתמשת בחומרי הגלם הטובים ביותר ללא שימוש בחומרים משמרים וצבעי מאכל.

העוגות נאפות בהזמנה מראש לכל לקוח והיא אינה מוכרת עוגות מתוך מלאי קיים הממתין במקרר.

עדן מחדשת ומגוונת את התפריט של "דון - עוגות בוטיק" בהתאם לעונות השנה וממש עכשיו לקראת חגי תשרי היא השיקה תפריט עוגות המשלבות דבש ותפוחים במהדורה מוגבלת.

היא אופה מגוון רחב, אך לא רחב מדי, של עוגות ומאפים מתוקים אך תשוקתה האמיתית היא טארטים. הטארטים הם הדרך שלה לבטא את עצמה והיא משקיעה ונהנית מכל שלבי ההכנה, החל מלתכנן בדיוק כיצד כל מרכיב בטארט ייראה עד להגעה לטעם הכי מדויק, אף טארט ועוגה של "דון - עוגות בוטיק" לא מוצע למכירה עד שהוא מושלם.

וואטסאפ להזמנות 0542320985 - עדן

פייסבוק >> / אינסטגרם>>

בתמונה: עדן הררי עם היצירות מעליית הגג

תפריט ראש השנה / עדן הררי-דון עוגות בוטיק

 

צילום: עדן הררי

צילום: עדן הררי

צילום: עדן הררי

צילום: עדן הררי

צילום: עדן הררי

צילום: עדן הררי

צילום: עדן הררי

צילום: עדן הררי

אולי יעניין אותך גם