HAAT, המתמחה במשלוחים ללקוחות ללא כתובת וללא כרטיס אשראי, מתרחבת למגזר הכללי והשיקה השבוע את השירות בכרמיאל.
הפעילות בכרמיאל, העיר הראשונה במגזר הכללי בו פועלת HAAT המונה כחצי מיליון משתמשים פעילים ומכסה קהל פוטנציאלי של כמעט מיליון תושבים, תכלול עשרות מסעדות ביניהן: מקדונל'דס, פיצה האט, ביירן מרקט, שניצל 20 טעמים, דיינר בורגר, לה גופרה, מיסטר קורן ובקרוב קבוצת מסעדות הדיינר האיטלקי Fat Vinny.
כניסת HAAT לכרמיאל, מלווה בתגבור מערך המשלוחים ב-50 שליחים חדשים וצפי לאלפי לקוחות חדשים מידי חודש.
השירות יינתן בכל ימות השבוע, כולל שבת, בין השעות 12 לחצות.
המשלוח מגיע תוך 30 דקות בממוצע מרגע ביצוע ההזמנה לכל אזור כרמיאל, כולל המושבים הסמוכים וישובים כגון מגד אל כרום, דיר אל אסד ונחף.
הלקוחות יוכלו לעקוב אחרי ההזמנה מרגע שהיא מתבצעת ועד לקבלתה, מטרת האפליקציה היא לאפשר לכל אחד ואחת בישראל ובעתיד גם בשאר העולם, להזמין אוכל ומוצרים נוספים עד לפתח הבית ללא קשר לאופי העיר או היישוב בהם הוא מתגורר.
כיום החברה מעסיקה כ-100 עובדים, 800 שליחים שמעניקים שירותי שליחויות עבור HAAT וכן משרתת כ-1000 מסעדות הפזורות ב-18 אזורים ברחבי הארץ.
בחודש הקרוב צפויה האפליקציה להתרחב לרהט, טול כרם בשטחים ולמרוקו הגדולה.
HAAT עתידה להיות אפליקציה בינלאומית המובילה את תחום המשלוחים בערים ללא תשתיות ברמה הגלובלית.
ד"ר חסן עבאסי, מנכ"ל ומייסד האפליקציה האאט HAAT דליברי, יחד עם שותפו, עלי איוב, גרמו למהפכה בתחום משלוחי המזון.
מדובר באפליקציה ידידותית ומאוד נוחה לשימוש למען המזמין שאינו מכיר את המנה, הם דאגו לבצע צילומים מקצועיים של המנות ולבנות את כלל התפריטים והמחירים באופן ברור בתוך האפליקציה.
רעבים בחוף הים? רוצים להזמין משלוח לפארק? גרים בכפר ללא שם רחוב? האפליקציה נותנת מענה למשלוחי אוכל באופן המהיר ביותר גם כשאין כתובת למזמין.
היא לא רק מאתרת את מיקומו של הלקוח, אלא פותרת מכשולים רבים נוספים ומזרזת את זמן ההמתנה.
משקיעים רבים מהשורה הראשונה כבר השקיעו באפליקציה והבינו שזאת תהיה הדרך הנכונה והפשוטה בארץ ובעולם להזמין את ההמבורגר או את הארוחה מהמסעדה האהובה עלינו.
ד"ר חסן עבאסי, תושב אום אל פחם הגיע מתחום מדעי המחשב, היה מרצה כעשר שנים בטכניון, עבד בארץ ובציריך בחברות מובילות כמו אינטל, IBM וגוגל.
בעבודתו בגוגל פגש את מי שהפך לשותפו בחברה, מהנדס תוכנה, עלי איוב לאחר ששב לארץ מעבודתו בארצות הברית והיום מתגורר בכרמיאל.
הרעיון הראשוני שלימים התפתח והשתכלל, החל מתוך הבנה שישנם לא מעט כפרים ללא כתובות ולכן ישנו קושי לבצע משלוח שיגיע ליעד בזמן סביר כשהאוכל עדיין חם וטרי.
"גדלתי באום אל פאחם, אבל אחר כך רוב הזמן הייתי בחיפה ליד הטכניון.
כשחזרתי לאום אל פאחם, גיליתי שזה ממש קשה להזמין משלוחי אוכל, כמו פיצה או המבורגר. מתברר שהתגוררתי בעיר ללא כתובות, ללא אשראי, ושלמסעדות אין קופות "חכמות", לכן לא ניתן להזמין אוכל.
חסן מוסיף "הייחודיות של האפליקציה, שבטכנולוגיה מיוחדת ניתן להזמין אוכל ממסעדות ללא כתובת בפריפריה ולשפר את הגדרת המיקום לאחר ההזמנה הראשונה, עד פתח הבית!
בנוסף, זוהי האפליקציה היחידה שאין בה צורך בכרטיס אשראי, ניתן לשלם לשליח מזומן בעת ההגעה.
דבר נוסף חשוב לא פחות, אנו מתחייבים להגיע ליעד סביב ה-30 דקות".
ד"ר חסן אומר כי "ברגע שראיתי שהשליח אומר שהוא הגיע ליעד, ועדיין לקח לו עוד רבע שעה להגיע אליי אחרי חיפושים, הבנתי שיש כאן משהו שצריך להשתנות.
הבנתי שלי יש את הכלים הטכנולוגיים לשנות את זה, יש לי דוקטורט במדעי המחשב.
אמרתי לעצמי נשנה באום אל פאחם ואחר כך זה יוכל להשתנות בכל העולם".
עלי מסביר כי מהירות זמן ההגעה, שללא ספק משנה את חוויית הלקוח, עובדת בזכות שלושה אפליקציות שונות העובדות בו זמנית: האחת עבור הלקוח, השנייה עבור השליח והשלישית למסעדה.
להורדת האפליקציה לחצו כאן >> https://onelink.to/haaat