לא רק מוחיטו או סנגרייה
ישנם מספר קוקטיילים ידועים בהם אנו עושים שימוש לבסיס המשקה, אך דעו שזוהי רק טיפה בים האפשרויות. מעדני פרי טבעיים בטעמי דובדבן, תות ועוד, יכולים להשתלב בצורה אולטימטיבית במשקה שלכם. ניתן להכין משקה סמיך וברדי בבלנדר, או עם קרח בשייקר – כאשר בכל מקרה רכיבי פרי טבעיים יהוו תוספת עשירה מאוד לטעם וגם ישפרו את הערך התזונתי. לאירוח חברים בסלון או בבריכה, לים בשבת, או סתם לבד במרפסת מול השקיעה - להלן רשימת מתכוני קוקטיילים שיעלו לכם חיוך רחב על הפנים, ושמחה גדולה בלב. כשמדברים על ההנאות הקטנות בחיים, זוהי הכוונה המדויקת.
דובדבן מפתה Special tempting cherry
המרכיבים:
30 מ"ל ואן גוך דובדבן שחור
30 מ"ל ואן גוך רימונים
5 מ"ל סאוור
3 כפות של מעדן דובדבן– 100% רכיבי פרי
200 מ"ל מיץ חמוציות
2 לימונים
משמש מאוהב
המרכיבים:
80 מ"ל אמברוזיה שיכר תפוחים מוגז בטעם אפרסק
30 מ"ל לה בל סנדרין
4 כפות של מעדן משמש – 100% רכיבי פרי
250 מ"ל מיץ מנגו
2 תפוזים
תותים שובבים
המרכיבים:
80 מ"ל ליקר מלון
20מ"ל אמברוזיה שיכר תפוחים מוגז בטעם פירות יער
5 כפות של מעדן תות שדה – 100% רכיבי פרי
180 מ"ל מיץ רימון סחוט טרי
3/4 קופסא גלידת פונץ' בננה