בחירת קייטרינג בתקופת הקורונה יכולה להוות אתגר לא פשוט. מצד אחד, אנחנו רוצים ליצור אירוע חווייתי ובלתי נשכח, ומן הצד השני לשמור על ההנחיות ועל בריאות האורחים.
אז איך בוחרים קייטרינג בתקופת הקורונה?
-
שמירה על ההנחיות – עכשיו יותר מתמיד
בטרם ההזמנה, עלינו לברר שצוות הקייטרינג מקפיד על ההנחיות. הצוות צריך לעטות מסכות, לשים כפפות, ולהקפיד על שמירת מרחק של 2 מטרים. שמירה על ההנחיות לא רק תשמור על בריאות הסובבים, אלא גם תיתן רושם מקצועי ויוקרתי, של צוות שעובד בסטנדרט גבוה.
-
היגיינה בזמן האירוע, וגם מאחורי הקלעים
עלינו לוודא שחברת הקייטרינג שומרת על ההיגיינה בעת הבישול וההכנה. בזמן הבישול יש לוודא שמספר מינימלי של אנשים נוגע באוכל, שההכנה מתבצעת בסביבת עבודה נקייה, ושהסחורה נשטפת ועוברת חיטוי.
-
צוות מיומן שיתפעל את האירוע על הצד הטוב ביותר
בתקופת הקורונה במיוחד, הצורך בצוות מקצועי גובר. הצוות יעבוד במתכונת מצומצמת, ועל כן עליו לעבוד ביעילות ובחריצות. צוות מקצועי, יוכל לתפעל את האירוע בצורה יעילה וזריזה.
-
צוות בעל תודעת שירות גבוהה הוא דבר הכרחי להצלחת האירוע
בנוסף למקצועיות, צוות הקייטרינג צריך להיות חביב וקשוב, ולתת שירות בחיוך. מדובר בתקופה קצת מבלבלת עבור כולנו, ודברים מתנהלים קצת אחרת.
-
הגשה סטרילית במיוחד בתקופת הקורונה
בתקופת הקורונה הקייטרינג שנבחר חייב לשים דגש על הגשה סטרילית, בין היתר מלקחיים, קיסמי הגשה, וכפות. זאת על מנת למנוע מצב בו האורחים לוקחים אוכל עם הידיים. הגשה סטרילית חשובה לא רק בתקופת הקורונה, אבל עכשיו יותר מתמיד.
-
בחירת האוכל בהתאם לסוג האירוע
בחירת האוכל היא שלב מאוד חשוב עבור הצלחת האירוע. חברות קייטרינג רבות מציעות מגוון של הצעות לתפריט, ועלינו לבחור את זו שהכי תתאים לאורחים שלנו.
-
יכולת עמידה בבלת"מים – כי צריך להתכונן להכול
לא פעם עלולים להתרחש אירועים לא צפויים, איתם נאלץ להתמודד. קייטרינג טוב נמדד ביכולתו להתמודד עם התקלות בצורה חלקה, ולתת את השירות הטוב ביותר.
-
צורת הגשה אסתטית – כי אוכלים עם העיניים
מעבר לטעם, חשוב שהאוכל יהיה מוגש בצורה יפה ונעימה לעין.
-
מגוון רחב של סוגי מזון שיתאים לכל האורחים
לאנשים שונים יש העדפות שונות בנוגע לאוכל, בין אם מדובר בטבעונות, כשרות או אלרגיות. חשוב לדאוג שלכולם יהיה מה לאכול, ולהציע מגוון רחב של מאכלים.
-
גישה נעימה ושירותית – עוד בטרם האירוע
עוד מהשיחה הראשונה עלינו לוודא שהקייטרינג ינסה לעשות את מירב מאמציו באירוע, ויודע לתת מענה לכל השאלות והדרישות.
לסיכום
הרבה חברות קייטרינג ממשיכות לפעול תחת הנחיות, למרות המגבלות. עלינו לבחור בקפידה חברת קייטרינג מומלצת שעומדת בהנחיות ובתו הסגול לאירוע שלנו, כדי ליצור אירוע מוצלח ולשמור על הבריאות שלנו ושל האורחים שלנו. חברת קייטרינג שתתנהל בצורה נכונה ועל פי ההנחיות, תצליח לאזן בין הגשת האוכל בצורה הטובה ביותר, לבין שמירה על ההנחיות. אין כמו חברת קייטרינג מקצועית ואיכותית שתהפוך את האירוע שלנו למושלם במיוחד בתקופת זו של מגפת הקורונה.