
זמן הכנה 5-10 דקות.
מרכיבים:
1 גזר
1 פלפל אדום
4 פטריות טריות
בצל ירוק
1 שן שום
רוטב טריאקי
רוטב סויה
חופן נבטים
על מחבת מחממים שמן זית מתחילים להקפיץ את הגזר אחר כך את הפלפל האדום פטריות,שום ונבטים, לאחר כ- 5 דקות בישול מוסיפים את רטביי הטריאקי וסויה הכמות של הרטבים ביחד כ- 1/4 כוס ולערבב את הכל.
את דפי האורז מכינים כל אחד בנפרד: טובלים במים פושרים כשתי דקות, מנערים באוויר ומניחים על מגבת.
המילוי של דפי האורז- מעט ירקות באמצע הדף מקפלים מלמטה ולמעלה ואז מהצדדים, מניחים על נייר פרגמנט ומורחים מעט שמן ואפשר לאפות בתנור ב-200 מעלות ל-10 דקות.
בתאבון.
מרכיבים:
1 גזר
1 פלפל אדום
4 פטריות טריות
בצל ירוק
1 שן שום
רוטב טריאקי
רוטב סויה
חופן נבטים
על מחבת מחממים שמן זית מתחילים להקפיץ את הגזר אחר כך את הפלפל האדום פטריות,שום ונבטים, לאחר כ- 5 דקות בישול מוסיפים את רטביי הטריאקי וסויה הכמות של הרטבים ביחד כ- 1/4 כוס ולערבב את הכל.
את דפי האורז מכינים כל אחד בנפרד: טובלים במים פושרים כשתי דקות, מנערים באוויר ומניחים על מגבת.
המילוי של דפי האורז- מעט ירקות באמצע הדף מקפלים מלמטה ולמעלה ואז מהצדדים, מניחים על נייר פרגמנט ומורחים מעט שמן ואפשר לאפות בתנור ב-200 מעלות ל-10 דקות.
בתאבון.