כותרת
> C;
1/1
אוכל

ניצת הדובדבן עם מתכון לעוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ`יפס טבעוניות

כרמיאלי אוכלפורסם: 20.09.15 , 09:49שם הכותב/ת: פורטל כרמיאלי
​מצרכים לכ-35 עוגיות:

• שמן קוקוס - 100 מ"ל, נוזלי.
• סוכר דמררה קלאסי - 100 גרם, קצת פחות מ- 2/3 כוס.
• רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר - 113 גרם, קופסה קטנה.
• תמצית וניל - כפית (5 מ"ל)
• קמח כוסמין מלא - כוס (155 גרם)
• מלח - 1/2 כפית שטוחה
• קינמון - 1/2 כפית שטוחה
• שיבולת שועל - 1½ » כוסות - סה"כ (188 גרם), קוואקר.
• שוקולד צ`יפס - 100 גרם
• אגוזי מלך - 1/2 כוס - סה"כ (45 גרם), קצוצים.

אופן ההכנה:
1.מערבבים היטב את שמן הקוקוס והסוכר החום עד לקבלת מרקם אחיד
2. מוסיפים את רסק התפוחים ותמצית הוניל, וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מוסיפים את קמח הכוסמין המלא, המלח והקינמון, ומערבבים עד לאיחוד.
4. מוסיפים את שיבולת השועל (קוואקר), השוקולד צ`יפס והאגוזים, ומערבבים היטב.
5. בעזרת כפית מניחים כדורי בצק בגודל של כדור פינג פונג על תבנית אפייה (עם רווחים של כ- 5 ס"מ) ומועכים אותם קלות.
6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות, עד לקבלת גוון זהוב בשולי העוגיות ומעט לא אפוי במרכזה.
7. מניחים לצינון לפני ההגשה.

בתאבון!!!

לאתר של ניצת הדובדבן>>