כותרת
> C;
1/1
אוכל

אפייה מולקולרית והזרקות ג'ל - הסדנאות הקרובות בכפיות בית ספר לקונדיטוריה

כרמיאלי אוכלפורסם: 29.11.16 , 11:55ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:


שחר דבח- יוצא מאסטר שף ומומחה בתחום הבישול המולקולרי מגיע לבית הספר לקונדיטוריה קפיות ויעביר סדנה של אפייה מולקולרית...ספירות, לוטה מקרוני שוקולד ועוד מיניקולרים בסדנה מעשית,
ובאותו השבוע תתארח גם ליאת חתוכה, מי שמוכרת כ"מלכת הג'לי".
ליאת יוצאת עוגות ראווה מדהימות בטכניקה של הזרקות ג'לי ושילובת בעוגות. גם הסדנה הזו, כמו שאר הסדנאות בכפיות הינה מעשית. לא נדרש נסיון או ידע מוקדם. מוזמנים לחוויה.

072-3925292





לפרטים נוספים>>