כותרת
> C;
1/1
אוכל

השף פארוק שצמח בעקבות הקורונה

כרמיאלי אוכלפורסם: 26.01.23 , 07:52ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:

פארוק פאעור, השף והבעלים של מסעדת 'טרבוש' החליט לנצל את הקורונה ובזמן שכל המסעדות מסביבו נסגרו, הוא לא נח לרגע.

המשיך לעשן למשפחה, לחברים, תוך כדי תכנן והקים את מסעדת "טרבוש" בכפר שעב.

אנו חולפים הרבה פעמים ליד שלטים של ישובים שלא אומרים לנו הרבה, כזה היה מבחינתי הכפר שעב שבגליל התחתון, "עוד כפר במרחב סחנין-גוש שגב".

הוא עובר בין כרמי זיתים משני צדדיו, ההרגשה היא שאתה נוסע באיטליה, אך מהר מאד מבינים שהכפר מציע דברים קולינריים שאולי מעולם לא חווינו.

כתבתנו, דורית ריטבו הגיעה לצפון, לכפר שעב לביקור במסעדת 'טרבוש' והיא מספרת: "קיבל אותנו השף, פארוק אדם שמח ולבבי, בבקתה שכולה מעץ עבודת יד מיוחדת.

הריחות והטעמים במסעדה פשוט נפלאים! במיוחד לאוהבי הבשר, למרות שגם הצמחוניים ימצאו מבחר סלטים ודברים טובים".

פארוק מספר על עצמו: "את הכל למדתי לבד.

עבדתי במסעדות הטובות ביותר בתל-אביב והתמקצעתי עם השנים.

משנת 2004 עבדתי בסוכה הלבנה, בני הדייג, המסעדה הישראלית ואחרות עד 2014.

השף שהשפיע עלי באותה התקופה הוא אמיר אגבריה ואנבלה, שפית ארגנטינאית מומחית לבשר.

בשנת 2015 חזרתי לצפון, לחיפה ולקריות ועבדתי בכל מיני מסעדות ובמקביל כבר התחלתי לעשן נתחים לאטליזים בצפון לפי הזמנות.

כמו כן, עשיתי מגוון אירועים כמו חתונות ומסיבות פרטיות.

במשך שנים למדתי וצברתי ידע בכל מה שקשור לאוכל ובעיקר לבשרים.

את מסעדת טרבוש התחלתי לבנות בעצם בקורונה, לא הייתה עבודה במסעדות ופתאום היה לי זמן פנוי לתכנן ולהתחיל לבנות.

המסעדה, שהחלה כאוכל מהיר ובשר מעושן, הפכה למסעדה בעלת שם בייחוד של בשרים טריים ועישון נתחים.

"אל תתבלבלי, אין אצלי בשר קפוא, הטעם הוא לגמרי אחר.

נתחים יפים של כבש ועגל, אני מתחיל את העישון בערב כאשר 17 שעות אחרי על אש נמוכה יוצא בשר רך וטעים, ממש מעדן".

התחלתי להשתעשע בטיק טוק ודרך הרשתות החברתיות: אינסטגרם ופייסבוק, הגיעו אלי אנשים ממרכז הארץ והדרום שהגיעו לבקר בגליל.

מהר מאד הם התאהבו.

כמובן שיש מנות גם בשביל הילדים: שניצלים, המבורגרים ועוף.

לצמחונים יש כל מיני מאכלים, כך שאנו נותנים מענה לכולם.

האורחים שמגיעים אלינו אוכלים מנה של בשר מעושן, כל זוג יקבל את מבחר הסלטים ללא הגבלה בחינם, כולל שתיה.

אם אתם שואלים את אוכלי הבשר, זו עסקה נפלאה.

12 סוגי סלטים שאשתי, ודחה מכינה אותם במו ידיה הם: חומוס, טחינה, חציל על גווניו, סלק, צ'ימיצ'ורי, תירס, גזר, סלט שרי, ג'רג'יר, פאטוש, מטבוחה וסלטים לפי ירקות העונה.

חשוב לציין, העסק משפחתי, גם הבן הבכור שלי, חמודי עובד אתנו, הוא הטבח, כך שביחד כולנו מוציאים מנות נפלאות עם הרבה אהבה.

כל אחד יכול למצוא את הצלחת שלו אצלנו במסעדת "טרבוש".

לאתר של מסעדת טרבוש, לחצי/ כאן >>

ליצירת קשר והזמנת מקום, חייג/י 072-3925321